Σπιτικά σέρουμ για βλεφαρίδες

Ασφαλή, αποτελεσματικά και εξατομικευμένα. Μεταμορφώστε τη δική σας κουζίνα σε εργαστήριο και δημιουργήστε μοναδικά σέρουμ για βλεφαρίδες.

Για πρώτη φορά, μπορείτε να γίνετε ειδική σε θέματα ομορφιάς αφού κανένας άλλος δεν ξέρει τις ανάγκες και το σώμα σας καλύτερα από εσάς.

Συστατικά

Το πιο σημαντικό μέρος κάθε σέρουμ για βλεφαρίδες είναι τα συστατικά.
Χάρη στα σωστά φυτικά συστατικά οι βλεφαρίδες ενυδατώνονται και γίνονται πιο μακριές και πυκνές. Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στις σπιτικές συνταγές για σέρουμ βλεφαρίδων ενυδατώνουν και αναδομούν τις βλεφαρίδες. Τα πιο κοινά συστατικά αυτών των σέρουμ: καστορέλαιο (θρέφει τις βλεφαρίδες και τις κάνει πιο σκούρες), λάδι καρύδας (έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες), αμυγδαλέλαιο (κάνει τις βλεφαρίδες να λάμπουν), και πετρέλαιο (δίνει στο σέρουμ για βλεφαρίδες την επιθυμητή σύσταση και αναμειγνύει όλα τα άλλα συστατικά).

Αποθήκευση

Τα σέρουμ για βλεφαρίδες θα πρέπει να διατηρούνται σε ένα δροσερό μέρος μακριά από την έκθεση στον ήλιο. Το σωληνάριο πρέπει να είναι ερμητικά κλειστό, έτσι ώστε ο αέρας να μην μπορεί να μπει στο προϊόν. Είναι σημαντικό κυρίως για λόγους υγιεινής. Τα βακτήρια δεν μπορούν να εξαπλωθούν χωρίς την πρόσβαση του αέρα. Το ντουλαπάκι του μπάνιου είναι το ιδανικό μέρος για να αποθηκεύσετε το σπιτικό σέρουμ για βλεφαρίδες σας.

Αν δεν έχετε ένα σκούρο σωληνάριο ή δοχείο, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα άδειο δοχείο κρέμας. Βεβαιωθείτε ότι είναι απολύτως αεροστεγές και ότι το καπάκι λειτουργεί καλά. Μια άλλη επιλογή είναι να βάλετε το σέρουμ για βλεφαρίδες στο παλιό σωληνάριο της μάσκαρα. Πλύνετε με άφθονο ζεστό νερό που έχετε αναμείξει με κάποιο προϊόν ντεμακιγιάζ για να καθαρίσετε το σωληνάριο.

Ημερομηνία Χρήσης

Τα σπιτικά σέρουμ για βλεφαρίδες δεν περιέχουν συνθετικά συστατικά που κανονικά παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του προϊόντος, επομένως, τα σπιτικά σέρουμ πρέπει να χρησιμοποιούνται εντός 2 μηνών πριν χαλάσουν.

Εφαρμογή

Τα σπιτικά σέρουμ για βλεφαρίδες πρέπει να εφαρμόζονται στις βλεφαρίδες ξεκινώντας από τις ρίζες τους μέχρι την άκρη. Κανένα από τα σέρουμ που φτιάχνουμε στο σπίτι δεν περιέχει επιβλαβή συστατικά, και για αυτό μπορείτε να ταμπονάρετε μία μικρή ποσότητα σέρουμ στο δέρμα γύρω από τα μάτια, χωρίς καμία ανησυχία.