Σέρουμ για βλεφαρίδες Quickmax

quickmax

Αυτό το σέρουμ για βλεφαρίδες συσκευάζεται σε ένα χρυσό πακέτο. Ένα μπουκάλι περιέχει 5 ml το οποίο διαρκεί για περίπου έξι μήνες θεραπείας. Μέσα στο κουτί από χαρτόνι θα βρείτε επίσης ένα φυλλάδιο με χρήσιμες πληροφορίες.
Το Quickmax πρέπει να το βάζετε κάθε βράδυ. Τα βλέφαρα σας πρέπει να είναι στεγνά και καθαρά, καθώς τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ μπορεί να παρεμποδίσουν το σέρουμ να φτάσει στις ρίζες των βλεφαρίδων. Επιπλέον, πρέπει να βάζετε το καλλυντικό στην άνω βάση των βλεφαρίδων μόνο, δεδομένου ότι θα πάει μόνο του στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων. Η εφαρμογή του πρέπει να είναι συστηματική, προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα. Και όταν δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα μπορείτε να μειώσετε την συχνότητα εφαρμογής του.

Τα αποτελέσματα γενικά κρατούν μέχρι και ένα μήνα μετά τη λήξη της θεραπείας.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από πέντε εβδομάδες τακτικής χρήσης ενώ τα τελικά αποτελέσματα είναι εμφανή περίπου τρεις μήνες αργότερα. Με την χρήση του Quickmax, οι βλεφαρίδες σας θα γίνουν πιο μακριές, πιο πυκνές και δυνατές. Επιπλέον, χάρη στο Quickamax, οι βλεφαρίδες γίνονται λιγότερο ευάλωτες σε φθορές, θραύση, και πτώση.
Ένα άλλο πλεονέκτημα του προϊόντος είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις γυναίκες που φορούν ψεύτικες βλεφαρίδες καθώς το Quickmax δεν διαλύεται την κόλλα. Τέλος, αυτό το σέρουμ για βλεφαρίδες αποτελείται από φυσικές ουσίες που ενυδατώνουν, λειαίνουν και τονίζουν το δέρμα γύρω από τα μάτια.
ΘΕΤΙΚΑ:

  • Επεκτείνεται και φροντίζει τις βλεφαρίδες
  • Ενυδατώνει και απαλύνει το δέρμα των βλεφάρων
  • Εύκολη εφαρμογή
  • Χωρητικότητα

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:

  • Ακριβό
  • Τα αποτελέσματα εξαφανίζονται ένα μήνα μετά την τελευταία εφαρμογή