Σέρουμ για βλεφαρίδες Neulash

neulash

Αυτό το σέρουμ για βλεφαρίδες συσκευάζεται σε ένα ασημί μπουκάλι και είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: 3,2 ml και 6 ml. Το Neulash αποτελείται από πολλές βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες που είναι υπεύθυνες για την επιμήκυνση, την ενυδάτωση και την φροντίδα των βλεφαρίδων. Επιπλέον, λόγω της σύνθεσης του, οι βλεφαρίδες αποκτούν ελκυστική γυαλάδα. Βασικά, αυτό το σέρουμ για βλεφαρίδες συνιστάται σε άτομα που έχουν μικρές, αδύναμες, λεπτές και επιρρεπείς σε πτώση βλεφαρίδες.
Αυτό που κάνει το σέρουμ για βλεφαρίδες Neulash να ξεχωρίζει από άλλα παρόμοια προϊόντα είναι οι ενυδατικές του ιδιότητες. Η αλήθεια είναι το σωστό επίπεδο της ενυδάτωσης επηρεάζει την κατάσταση και την όψη των βλεφαρίδων, η οποία με τη σειρά της επηρεάζει την ανάπτυξη και την πυκνότητά τους.

Καθ “όλη τη διάρκεια της θεραπείας, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο ελαστικές, μαλακές, και κομψές.

Επιπλέον, η βιταμίνη Β7 είναι σε θέση να ενισχύσει βλεφαρίδες στο εσωτερικό τους, και την ίδια στιγμή, τις προφυλάσσει από φθορές.
Το Neulash πρέπει να εφαρμόζεται κάθε βράδυ. Ο γενικός κανόνας της χρήσης του προϊόντος: χρησιμοποιήστε το πινέλο που παρέχεται για να βάλετε το Neulash στην άνω βάση των βλεφαρίδων μέχρι να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, το καλλυντικό μπορεί να εφαρμόζεται κάθε λίγες ημέρες. Εάν αισθανθείτε κάποιο αίσθημα καύσου, το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται κάθε δεύτερη μέρα. Προφανώς, το Neulash δεν πρέπει να μπει στα μάτια, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ερεθισμοί.
Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από περίπου ένα μήνα θεραπείας, ενώ μετά από δύο μήνες θα δείτε επιμήκυνση και γενική βελτίωση στην κατάσταση των βλεφαρίδων σας. Οι βλεφαρίδες γίνονται πιο δυνατές, αναζωογονούνται και αναδομούνται. Το Neulash περιέχει (εκτός από ουσίες που ενισχύουν την ανάπτυξη) φυσικά συστατικά όπως εκχύλισμα σπόρων κολοκύθας, λάδι σόγιας, γλυκερίνη, και λεκιθίνη.
ΘΕΤΙΚΑ:

  • Επεκτείνεται, δυναμώνει και ενυδατώνει τις βλεφαρίδες
  • Εύκολη εφαρμογή
  • Αποτελεσματικότητα
  • Φυσικές ουσίες

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:

  • Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς
  • Πρέπει να περιμένουμε πολύ για τα αποτελέσματα
  • Ακριβό