Σέρουμ για βλεφαρίδες Latisse

latisse-5ml

Αυτό το σέρουμ για βλεφαρίδες έχει δημιουργηθεί για να επιμηκύνει τις βλεφαρίδες. Βεβαίως, από το προϊόν αυτό μπορούν να επωφεληθούν και όσοι έχουν μικρές, αδύναμες, και λεπτές βλεφαρίδες. Βασικά, συνιστάται και στα δύο φύλα.
Το προϊόν πωλείται σε ένα μικρό μπουκάλι που κλείνει με ένα ελαφρύ πράσινο φελλό. Το μπουκάλι περιέχει 3 ml Latisse, η οποία είναι η ποσότητα που απαιτείται για τη διεξαγωγή μιας θεραπείας 3 μηνών. Από τη θετική πλευρά, η δοσολογία του καλλυντικού είναι εύκολη. Αρκεί να πιέσετε το μπουκάλι για να πάρετε μία σταγόνα του καλλυντικού.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πιο μακριές και ελαφρώς πιο κυρτές βλεφαρίδες πρέπει να περιμένετε γύρω στις τρεις ή τέσσερις εβδομάδες.

Όταν η θεραπεία είναι κοντά στο τέλος, οι βλεφαρίδες έχουν γίνει πιο πυκνές και δυνατές. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα δεν είναι μακράς διαρκείας και εξαφανίζονται μετά από δύο μήνες.
Πώς να βάλετε το Latisse; Πρέπει να διανέμετε το καλλυντικό στην άνω βάση των βλεφαρίδων, αφού έχετε τοποθετήσει μία σταγόνα στο πινέλο. Δεν χρειάζεται να το βάζετε αρκετές φορές την ημέρα ούτε να περνάτε όλο το μήκος των βλεφαρίδων σας. Αυτός ο τρόπος χρήσης δεν θα επιταχύνει τα αποτελέσματα. Φυσικά, εάν το προϊόν φθάσει στα μάτια σας, μπορεί να δημιουργήσει ερεθισμούς. Εάν συμβεί αυτό, πρέπει να ξεπλύνετε τα μάτια με χλιαρό νερό και να σταματήσετε τη θεραπεία. Εάν η δυσφορία γίνει ισχυρότερη, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.
ΘΕΤΙΚΑ:

  • Επεκτείνεται και δίνει κυρτότητα στις βλεφαρίδες
  • Εύκολη εφαρμογή
  • Συσκευασία

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:

  • Τα αποτελέσματα δεν διαρκούν πολύ
  • Ερεθισμοί