Σέρουμ για βλεφαρίδες Lashcode

lashcode eyelash serum

Το Lashcode Eyelash Serum είναι ένα καινοτόμο σέρουμ βλεφαρίδων που διατίθεται σε μεγαλύτερο μέγεθος, από άλλα παρόμοια προϊόντα. Αποτελεσματικό, ελεγμένο και σε προσιτή τιμή. Όταν προσθέτετε συστατικά υψηλής ποιότητας, θα έχετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης βλεφαρίδων που δημιουργήθηκε ποτέ. Υπάρχει κάτι άλλο που θέλουμε; Ίσως γρήγορα αποτελέσματα;

Εάν το χρησιμοποιείτε συχνά, το Lashcode θα σας προσφέρει ορατά αποτελέσματα σε δύο βδομάδες. Τα συστατικά του Lashcode είναι αποτελεσματικά και προσφέρουν γρήγορα, μακροχρόνια αποτελέσματα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μακρύτερες και γεμάτες βλεφαρίδες για μήνες.

Το Lashcode είναι η λύση για όσους παραπονιούνται ότι οι βλεφαρίδες τους δεν μακραίνουν.

Επίσης όσοι έχετε εύθραυστες και αραιές βλεφαρίδες, θα επωφεληθείτε από το σέρουμ Lashcode. Το Lashcode αντιμετωπίζει αποτελεσματικά πολλά προβλήματα που σχετίζονται με τις βλεφαρίδες. Αξίζει να αναφερθεί ότι το σέρουμ Lashcode προτείνεται για χρήση κατά τη διάρκεια αντιβιοτικών θεραπειών, οι οποίες επιδεινώνουν την κατάσταση των τριχών, συμπεριλαμβανομένων των βλεφαρίδων.

Το Lashcode πρέπει να τοποθετείται όπως τα περισσότερα σέρουμ βλεφαρίδων που πωλούνται μαζί με απλικατέρ πινέλο. Πρέπει να χρησιμοποιείται μία φορά την μέρα (π.χ. το βράδυ πριν τον ύπνο) απλώνοντας το κατά μήκος των πάνω και κάτω βλεφαρίδων.

Αυτό το σέρουμ είναι ρευστό, δεν βαραίνει το δέρμα, επομένως μπορεί να τοποθετηθεί και πρωί εισχωρεί γρήγορα στους θύλακες. Ενεργοποιεί και αναζωογονεί από το εσωτερικό τους ανενεργούς θύλακες των τριχών. Συνεπώς οι βλεφαρίδες μακραίνουν γρηγορότερα και γίνονται πυκνότερες – ο αριθμός των βλεφαρίδων διπλασιάζεται.

Επιπλέον το Lashcode βοηθά τις βλεφαρίδες να μένουν στα βλέφαρα (αποτρέπει την αραίωση των βλεφαρίδων), βελτιώνει την ενυδάτωση και την ανθεκτικότητα. Χάρη στο Lashcode, οι βλεφαρίδες ενδυναμώνονται και είναι ανθεκτικές σε φθορά που προκαλείται κατά την αφαίρεση του μακιγιάζ.

Θετικά

Τέλεια φόρμουλα, χωρίς πρόσθετα συνθετικά
● Μεγάλο μέγεθος και υψηλή απόδοση
Ελαφριά σύνθεση που απορροφάται γρήγορα
● Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας με καλή σχέση ποιότητας-τιμής
● Το πρώτο αποτέλεσμα είναι ορατό μετά από περίπου 3 βδομάδες χρήσης

Αρνητικά

Το σέρουμ διατίθεται μόνο στο διαδίκτυο

Δικτυακός τόπος: lashcode.gr