Πώς να επιλέξετε το καλύτερο σέρουμ για βλεφαρίδες;

Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν ένα αποτελεσματικό σέρουμ για βλεφαρίδες. Πώς όμως μπορούμε να επιλέξουμε το προϊόν που θα ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες και τις προσδοκίες μας;

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε σε τι πρέπει να δώσετε προσοχή κατά την αγορά ενός σέρουμ για βλεφαρίδες.

Κανόνας 1 Πρακτικό Απλικατέρ

Πιο αποτελεσματικά είναι τα σέρουμ για βλεφαρίδες που συνοδεύονται από ένα μικρό, μυτερό πινέλο. Με αυτό σχεδιάζετε μια αόρατη γραμμή στη γραμμή των βλεφαρίδων σας και οι δραστικές ουσίες διεισδύουν μέσω του δέρματος στις ρίζες των βλεφαρίδων. Οι θύλακες των βλεφαρίδων θρέφονται και ενυδατώνονται, έτσι ώστε να μπορούν να παράγουν πιο μακριές και υγιείς βλεφαρίδες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα σέρουμ που έχει απλικατέρ που μοιάζει με μάσκαρα, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το προϊόν αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Δεν πρόκειται να θρέψει τις ρίζες των βλεφαρίδων και, ως εκ τούτου, οι βλεφαρίδες θα παραμείνουν σχεδόν στο ίδιο μήκος και πάχος. Αυτό το είδος των προϊόντων αναδομεί τις βλεφαρίδες, τις κάνει πιο υγιείς και λαμπερές, αλλά αποφέρει μόνο μικρή επιμήκυνση.

Κανόνας 2 Συστατικά

Τα περισσότερα σέρουμ για βλεφαρίδες αποτελούνται από φυσικά, φυτικά συστατικά. Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι τα ορυκτά και φυτικά συστατικά λειτουργούν καλύτερα για την ενίσχυση της ανάπτυξης των βλεφαρίδων. Τα περισσότερα σέρουμ για βλεφαρίδες είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια και βιταμίνες, που ωφελούν τόσο τις βλεφαρίδες όσο και ολόκληρο το σώμα.

Το άρθρο 3 Δοκιμές

Πριν κάθε σέρουμ κυκλοφορήσει προς πώληση, θα πρέπει να υποβληθεί σε πολλές δοκιμές για να εξασφαλιστεί ότι είναι ασφαλές για τις βλεφαρίδες και το δέρμα. Η πλειοψηφία των γυναικών που πρόκειται να αγοράσετε ένα σέρουμ για βλεφαρίδες μπορείτε να ψάξετε στο διαδίκτυο και να διαβάσετε τις απόψεις και σχόλια άλλων χρηστών. Είναι ένας καλός τρόπος για να μάθετε πώς λειτουργεί το προϊόν και να πάρετε μια αμερόληπτη άποψη σχετικά με τις πιθανές παρενέργειές του.

Κανόνας 4 Τιμή

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Η αλήθεια είναι ότι τα εξαιρετικά ακριβά σέρουμ για βλεφαρίδες δεν λειτουργούν καθόλου καλύτερα από ότι αυτά που έχουν μέτρια τιμή. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι τα αποτελεσματικά σέρουμ βλεφαρίδων πρέπει να περιέχουν πολλές βιταμίνες και ενεργούς παράγοντες που είναι αρκετά ακριβοί, ως εκ τούτου, το ενισχυτικό δεν μπορεί να κοστίζει λιγότερο από € 30. Αν διαλέγετε σέρουμ που κοστίζουν € 10, μπορείτε να είτε σίγουροι ότι δεν θα κάνουν τη δουλειά τους σωστά.

Κανόνας 5 Χρόνος Αγωγής

Κανονικά, η θεραπεία με σέρουμ για βλεφαρίδες διαρκεί 12 εβδομάδες. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι συνήθως ορατά μετά τον πρώτο μήνα συστηματικής χρήσης. Για να αποκτήσετε τα αποτελέσματα που σας υποσχέθηκε η παρασκευάστρια εταιρεία, εφαρμόστε το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες για τουλάχιστον 8 εβδομάδες.