Πέφτουν οι βλεφαρίδες σας; Χρησιμοποιήστε σέρουμ για βλεφαρίδες!

Η πτώση των βλεφαρίδων μπορεί να είναι το πρώτο σημάδι δυσλειτουργίας ή ασθένειας στον οργανισμό.

Εάν οι βλεφαρίδες σας πέφτουν, το άρθρο αυτό μπορεί να ρίξει φως στην αιτία του προβλήματος.

Αιτία πτώσης των βλεφαρίδων

Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι. Οι πιο κοινές αιτίες είναι η αλλεργία του δέρματος εξαιτίας των προϊόντων που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Μπορεί να είναι η μάσκαρα με την οποία περνάτε τις βλεφαρίδες σας, ή μια ενυδατική κρέμα ματιών. Μπορεί να είναι δύσκολο να παρατηρήσετε πώς το σώμα σας αντιδρά σε συγκεκριμένα καλλυντικά, αν τα χρησιμοποιείτε καθημερινά. Προσπαθήστε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε προϊόντα για τα μάτια για κάποιο χρονικό διάστημα, ή αντικαταστήστε τα με βιολογικά για μια εβδομάδα ή δύο. Αν δείτε θετική αλλαγή σημαίνει ότι τα παλιά προϊόντα ομορφιάς ήταν η αιτία της πτώσης των βλεφαρίδων σας. Ένας άλλος λόγος που συμβάλλει στην πτώση των βλεφαρίδων είναι η διατροφή που στερείται βασικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Επίσης, η χρήση φακών επαφής μπορεί να επηρεάσει τον κύκλο ανάπτυξης των βλεφαρίδων. Επιπλέον, το στρες, η φλεγμονή στους θύλακες της τρίχας, και η υπερβολική χρήση συσκευών για κυρτότητα μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σας να πέφτουν.

content_11Πώς να αποτρέψετε την πτώση των βλεφαρίδων;

Ο πιο γρήγορος και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να σταματήσετε την πτώση των βλεφαρίδων είναι να χρησιμοποιήσετε σέρουμ για βλεφαρίδες. Τα ενισχυτικά βλεφαρίδων δημιουργήθηκαν για να θρέφουν τους θύλακες των βλεφαρίδων και να τους παρέχουν βαθιά ενυδάτωση. Χάρη στα έλαια, τις βιταμίνες, τα ανόργανα άλατα, και τα πεπτίδια οι βλεφαρίδες γίνονται πιο δυνατές, πιο πυκνές και μακριές. Επιπλέον, τα σέρουμ για βλεφαρίδες παρατείνουν την φάση ζωής των βλεφαρίδων και οι βλεφαρίδες δεν πέφτουν τόσο συχνά. Τα πιο δημοφιλή συστατικά που χρησιμοποιούνται στα σέρουμ για βλεφαρίδες είναι το υαλουρονικό οξύ, η καρνιτίνη, οι βιταμίνες Ε και Β5. Η αντι-φλεγμονώδης Aloe Vera καταπραΰνει το δέρμα και μειώνει τυχόν ερεθισμούς.
Ανεξάρτητα από τον τύπο του σέρουμ για βλεφαρίδες που θα επιλέξετε, είναι σημαντικό να το χρησιμοποιείτε τακτικά, έτσι ώστε οι βλεφαρίδες σας να μπορέσουν να γίνουν πιο δυνατές και λιγότερο επιρρεπείς σε θραύση. Μία μέση θεραπεία διαρκεί τουλάχιστον 12 εβδομάδες. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά τον πρώτο μήνα συστηματικής χρήσης.

Όταν οι βλεφαρίδες γερνάνε

Ο κύκλος ζωής των βλεφαρίδων διαρκεί 90-150 ημέρες. Μετά από αυτό το διάστημα οι βλεφαρίδες πέφτουν και καινούργιες παίρνουν την θέση τους. Χάρη στα σέρουμ για βλεφαρίδες, οι βλεφαρίδες δεν πέφτουν πρόωρα ή μέσα σε 90 ημέρες, αλλά μετά από 150 ημέρες.